امگا۳ و نقش مهم آن در کاهش کلسترول و جلوگیری از وقوع سکته های قلبی | بیماری

: امگا۳ و نقش مهم اون در کاهش کلسترول و جلوگیری از وقوع سکته های قلبی

واسه شما عزیزان و کاربران مهترم امروزه تعریف امگا ۳ رو هم در نظر گرفتیم چون هنوزم آدمایی رو داریم که اسم امگا ۳ رو شنیده ان اما نمی دونن چیه و خواص امگا ۳ چه س پس شما می تونین با خوندن این مطلب کامل درباره خواص امگا ۳ هم به اطلاعات عمومی خود هم چند خط دیگری هم اضافه کنین.نام امگا ۳ رو به اسید چرب لازم غیر اشباع می گن

سلامت آکا ایران

که  پیوند دوگانه اون روی کربن شمار۳  باشه.اسکیموها با بقیه آدما فرقی مهم در روش زندگی ورفتارهای تغذیه دارن ، چون اونا به دلیل نداشتن زمین واسه کشت ، بدون اجناس گیاهی بودن و واسه همینه که   تغذیه اونا تشکیل شده از ماهی و گوشت حیوانات شکاری پرچربه . محققان تاکید بر این دارن که مصرف چربی باید ۲۵% انرژی مصرفی هر انسانی رو تشکیل بده ، ولی اسکیموها ۷۰% انرژی مصرفی شون رو چربیهای حیوانات تشکیل میده . با اینحال جور تغذیه پرچربی و گوشت فراوون ، آمار سکته قلبی

***

و مغزی و لخته شدن خون و انسداد عروق اونا خیلی کمتر از دیگر ساکنین کره خاکیه  ، بررسی روش تغذیه اسکیموها  نشون داده  که اسید چرب امگا -۳ که در گوشت و چربی این حیواناته ، مانع سکته می شه .در نتیجه این بررسیا ، حقیقت مخفی این رو کشف کردن که راز سلامتی اون­ها در بالا بودن مقدار امگا ۳ در  خون اونا بوده  که از نوع تغذیه اونا سرچشمه گرفته . بدن آدم نمی تونه این اسید چرب رو بسازه ( جزو اسیدای چرب لازم هستش) و باید اونو از منابع غذایی دریافت کنه .

***

و این اسید چرب نقش خیلی مهمی در کاهش کلسترول و منع لخته شدن خون و در آخر جلوگیری از وقوع سکته های قلبی داره . بدیش اینه فرهنگ غذایی ما ایرانیان بر چلوکباب وچلومرغ پایه گذاری شده و امروزه هم به طرف تغذیه غلط تمدن غرب حرکت کردیم که نام اونو فست فود یا غذای آماده سریع گذاشته ان .ماهیا ودیگر غذاهای دریایی  واسه شب عید و مناسبات خاصی در نظر گرفته شده طوری که آمار نشون میده متوسط سرانه مصرف ماهی در ایران کمتر از ۵ کیلوگرم در ساله

***

و متوسط عمرفرد  ایرونی ۶۷ ساله  .این در حالیه که  متوسط مصرف سرانه ماهی در ژاپن ۶۵ کیلو گرم در سال بوده و متوسط عمر ژاپنیا ۸۷ ساله.ژاپنیا از علوم بقیه استفاده کردن ، ولی از غذاهای سنتی و سالم اجداد خود رو برنگرداندند  .آزمایش خون اسکیموهای ماهی خوار: اسید چرب امگا ۳ فراوون.کلسترول خوب L.D.H زیاد .کلسترول بد L.D.L خیلی کم.

 

 

 

 

منبع :

No comments yet, be the first!

Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *