انار؛ الهه شفابخش میوه های پاییزی (بخش دوم) | تغذیه سالم

در قسمت قبلی، توضیحاتی در مورد انار و خواص این میوه عجیب ارائه شد. در ادامه به بیان یه سریای دیگه از فواید درمانی منحصر به فرد اون و هم دسرها و خوراکیای خوشمزه که میشه با به کار گیری انار جفت و جور کرد، می پردازیم.

انار؛ الهه شفابخش میوه های پاییزی (بخش دوم)

فایده های درمانی انار

انار ایستگاه خون سازی

در کنار فواید عجیب انار، خون سازی و تصفیه کردن خون، از مهم ترین ویژگیای این میوه پاییزیه که شاید از اصلی ترین دلایل محبوبیت و جایگاه خاص این میوه در سبد خونگی مردم باشه. محققان غربی با انجام تحقیقات بر این میوه فهمیدن که آدما با نوشیدن آب انار در روز، می تونن کمک زیادی در کاهش فشار خون، کم کردن تولید هورمون استرس و اضطراب های روزمره خود کنن. هم اینکه این میوه باعث افزایش تولید و ساخت خون شده و به عنوان دارویی به درد بخور در تقویت کلیه ی افراد سن و سال دار، استفاده می شه.

آب انار و خواص حیرت انگیز اون در بهبود مریضی کلیوی

پزشکان فکر می کنن که به دلیل مقدار بسیار زیاد آنتی اکسیدان پلی فنول در انار، تخریب و آسیب دیدن سلولا به وسیله رادیکالای آزاد در سطح زیادی کم شده و جا دادن این ماده حیاتی در برنامه غذایی مبتلایان به مریضیای کلیه، باعث زیاد شدن گردش خون به وسیله دستگاه دیالیز می شه. هم اینکه ایشون گفتن که مصرف آب انار از ایجاد عفونت و التهاب مولکول در خون جلوگیری کرده یا به اندازه تاثیرگذاری باعث کاهش اون می شه.

مقاله در رابطه:

  • هلو میوه ای خوشمزه؛ لطیف و عالی
  • زردآلو نگین طلایی میوه های تابستون؛ پر از ویتامین

انار میوه ای به درد بخور در پیشگیری از دچار شدن به فراموشی

بدیش اینه امروزه، یکی از فراگیرترین مریضیایی که آدما با گذشت عمر به اون دچار می شن، مریضی خطرناک فراموشی است. محققان به این نتیجه رسیدن که از جمله دلایل اصلی دچار شدن به این آسیب رو میشه چاقی، فشار خون بالا، دیابت، افسردگی و … دونست که حالا خوبیش اینه مصرف انار به دلیل دارا بودن خواصی که این عوامل رو تحتِ کنترل خود در آورده و از بروز اونا جلوگیری می کنه، گزینه بسیار مناسبی واسه پیشگیری از دچار شدن به فراموشی هستش.

از دیگر ویژگیای مهم انار میشه به ادرارآور بودن، ملین، افزایش ترشح صفرا، آرامش و از بین برنده گلودرد، ضد کرم، تنظیم سیکل قاعدگی بانوان، برطرف کننده خارش پوست، بهبود یرقان، آرامش سرفه و باز کننده صدا، درمان کننده سیفلیس، تقویت کننده معده و کبد و برطرف کننده غم و اندوه و … اشاره کرد. البته باید در نظر داشت که طبق طب سنتی، انار ترش طبعی سرد داشته و مصرف اون واسه سرد مزاجان و آدمایی که به زخم معده گرفتار هستن، پیشنهاد نمی شه.

جفت و جور دسرهای خوشمزه با انار

پاناکوتای انار

روش درست کردن

در مرحله اول، پودر ژلاتین و شیر رو درون ظرفی گود ریخته و بدون مخلوط کردن، اجازه بدین تا با گذشت زمان، ژلاتین درون شیر حل شه. بعد خامه و عسل رو درون ظرف مناسبی ریخته و اونو روی بخار آب بذارین. خامه رو هم اضافه کرده و اجازه بدین بپزه. در این مرحله چوب دارچین رو اضافه کرده و وقتی که خامه گرمای مناسب (نزدیک جوش اومدن) رسید، محلول شیر و ژلاتین رو هم به اون اضافه کنین. در انجام این مراحل باید سرعت عمل رو مورد توجه بذارین و تلاش کنین از جوش اومدن خامه جلوگیری کنین. پس از اون، چوب دارچین رو از مواد جدا کرده و بیرون بریزین.

ظروف مخصوص پاناکوتا (معمولا واسه سرو پاناکوتا از لیوان استفاده می شه) رو آماده کنین. اونا طوری بچینید که به صورت مایل قرار بگیرن. پاناکوتا رو درون هر لیوان تا نیمه بریزین و داخل یخچال بذارین تا خود رو بگیره.

حالا ژله رو جفت و جور کنین. ۲ بسته پودر ژله رو در ۲ لیوان آب جوش حل کنین. بعد ۲ لیوان آب یخ رو به اون اضافه کنین. لیوانای پاناکوتا که درون یخچال قرار داشتن رو خارج کرده و ژله ها رو روی اونا بریزین. واسه این کار حتما باید پاناکوتاها بسته شده باشن. واسه طعم و تزئین بهتر دسرها بهتره دانه های انار رو داخل هر لیوان قرار داده و بعد اونا رو داخل یخچال بذارین. پس از بسته شدن ژله، دسرها آماده سروه.

شیرینی انار

روش درست کردن

اول فر رو در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و اجازه بدین گرم شه. بعد کره، تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همدیگه مخلوط کرده و تا وقتی که به رنگ روشن تبدیل شه، به هم زدن ادامه بدین. در این مرحله آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار رو هم به مواد اضافه کنین و اونا رو با همدیگه ترکیب کنین. حالا زمان اضافه کردن شکلات و دانه های اناره. مواد بدست اومده رو به مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال بذارین. بعد سینی فر رو با به کار گیری یه کاغذ روغنی بپوشونین و با به کار گیری قاشق، به اندازه برابر از مواد ورداشته و به فاصله های مناسب و مشخص روی کاغذ روغنی بچینید. واسه طبخ این خوراکی خوشمزه مدت زمان ۱۰ دقیقه لازمه. شیرینیا رو از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، اونا رو درون ظرف سرو شیرینی ریخته و همراه با چای یا قهوه ای داغ بخورین. می تونین با کم یا زیاد کردن انار دان شده، اندازه ترشی یا شیرینیای آماده شده رو تغییر بدین.

منبع :

No comments yet, be the first!

Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *